Saturday, July 25, 2009

biru dan putih

terpesona sungguh aku dgn kepulan awan2 itu....sambil memandu klik klik klik :-)

gambar di ambil semasa dalam perjalanan nak ke padang besar...dikiri kanan jalan, pokok pokok tebu merimbun

5 comments:

cakapaje said...

Salam Mek Na,

Komposisi gambar itu amat baik sekali! Mungkin kalau Mek Na berhenti memandu dan mengambil masa klik klik klik, ianya akan lebih menyerlah.

Maaf, bukan saya mengkritik tetapi memberi pandangan sahaja. Saya baru menceburi bidang ini dan ingin menjemput Mek Na ke blog gambar saya di http://otak-cakapaje.blogspot.com untuk memberi komen sedikit.

KAMATO said...

ok cantik....

Mek Na said...

salam cakapaje...thx for the comments. betul la awk ckp tu. tentu akan lebih menarik. ni ambik gambar kelam kabut je sambil memandu :-)

kamato...hi, thx

Deq Jan said...

perspektif ok, komposisi pun ok, warna best, cuma kat dashboard sebelah kanan tu mcm ad subject @ bayang yg ganggu pic tu sikit, kalu boleh elak tu lagi best. klau shutter speed kasi laju sikit mesti pic tu sharp lagi. tu pandangan kami la yg sangat tak mahir dalam bidang photography ni.

ha ada lagi satu yg tak best, pi sana tak ajak pun. ada cndrahati tak? heh heh heh

rufinadjenning0820 said...

pleasure to find such a good artical! please keep update!! ...........................................................................................